Hal a tortán: már hatan vannak

Vágólapra másolva!
Miközben a Vacsoracsata lepihent nyárra, és őszig váratja híveit, a TV2 rendületlenül adagolja a Hal a tortán-t. Már nem is öt, hanem hat ismert arc fér a műsorba.
Vágólapra másolva!

Itthon kétségkívül a tavasz egyik jellemző műsortípusa volt a főzős reality, mivel a TV2 és az RTL Klub is ugyanakkor rukkolt elő a saját produkciójával. Előbbi megtekintett pár külföldi adást, és nagyjából átvette az elemeket, utóbbi fizetett a licencért, és úgy alakította később a formátumot, hogy minél több nézőt hozzon a délutáni sávba.

Meglepő volt ugyanakkor, hogy a délután többször elvérző Hal a tortán egészen jól teljesített főműsoridőben, Berényiék ellen. A gasztroreality múlt héten a TV2 legnézettebb műsora volt (május 28-án például 1,36 millióan figyelték), célcsoportban pedig Doktor House és az NCIS mögött a háziversenyben a harmadik lett, 32,4 százalékos közönségaránnyal.

Forrás: [origo]

A héten Mary Zsuzsi, Dévényi Tibor, Éles István, az Animal Cannibals, és Csisztu Zsuzsa a vendéglátók, azaz öt helyett már hat ember sürög-forog a fazekak körül. A műsor nézettségét nagyban befolyásolja, mennyire erős a csapat, és miféle mesterségesen gerjesztett műbalhék vagy valós konfliktusok színezik a közös vacsorákat: a legjobban akkor úszott a Hal, amikor Liptai Claudia és Kapócs Zsóka szerepelt.