A legcukibb tévés gyerekek

Vágólapra másolva!
A TV Guide megszavaztatta olvasóit, hogy a képernyőn feltűnő gyerekek közül kikért vannak oda a legjobban.
Vágólapra másolva!

Régi közhely, hogy gyerekkel vagy kutyával szinte mindent el lehet adni: nincs ez másként a tévésorozatoknál sem, ahol szintén jól jöhet egy maszatos, nagy szemű lurkó vagy épp egy szundikáló csecsemő - a háziasszonyok pedig nem győznek olvadozni a tévé előtt.

A TV Guide és aktív olvasói jóvoltából most összeállt a legédesebb tévés gyerekek listája, melyen a Tuti gimi egyik ifjú szereplője, Jackson Brundage végzett az első helyen. "Ő az egyik leghelyesebb gyerek, akit hosszú idő óta láttam a tévében, és ráadásul nagyon jó színész is. Remek az időzítése és egyszerűen imádnivaló" - írta róla egyik rajongója.

A második helyet a Bűbájos boszorkák egyik címszereplőjének, Pipernek a csemetéje, Wyatt szerezte meg. A harmadik a Dr. Csont-ban megjelenő csecsemő lett, akit valójában öt baba (hármasikrek és egy ikerpár) "játszott".

Az ötödik helyen tanyázik a Médium egyik kislánya, Marie, a tíz legédesebb gyerek közé pedig befért még például Abby és Luka kisfia a Vészhelyzet-ből, illetve a Grace kliniká-ban és a Lost-ban szereplő egy-egy kisbaba. A teljes lista, képekkel együtt itt tekinthető meg, a tizediktől haladhatunk egyenként, visszafele.