Keresi a TV2 az új arcait

Vágólapra másolva!
Már keresi is a TV2 az ősszel induló 4. Megasztár szereplőit - de most nem lesz elég, ha jó a hang.
Vágólapra másolva!

A negyedik Megasztár ősszel rendhagyó lesz, átmenet a tévés-zenés tehetségkutató és a Big Brother közt. A korábbi versenyzők is összeköltöztek drága, minden igényt kielégítő luxusingatlanokba, de ez inkább arra szolgált, hogy a sok, vidékről jött, a fővárosban lakással nem rendelkező tehetség könnyebben elérhető legyen, részt tudjon venni a napi tánc- és énekpróbákon. A felröppent hírek szerint ezúttal erősebb lesz a reality-vonal, azaz napi show lesz a tévében is, míg a netezők éjjel-nappal leshetik kedvenceiket, akár skáláznak, akár a szteptáncot gyakorolják, akár sztrapacskát készítenek a konyhában, egy szál alsóban.

A casting rövidesen kezdődik, legalábbis a TV2 már kitette honlapjára a jelentkezési ívet, melyben a zenei előképzettség és jelenlegi foglalkozás mellett aziránt is érdeklődnek, hogy a próbálkozó vett-e már részt más tehetségkutató versenyen. A "hol fogod tölteni a nyarat?" kérdés némiképp kakukktojás, inkább csak arra szolgál, hogy a stáb megtudja, ki elérhető júliusban vagy augusztusban, és ki megy Borneó szigetére, a ködfoltos párduc éjjeli viselkedésének megfigyelése végett.

Aki nagyon elszánt, kellően exhibicionista, hangja, stílusa is van, és nem bánja, ha bulvárlapok zargatják majd naponta, az a [email protected] címen jelentkezhet.