Magyarázkodik a buja szőke

Vágólapra másolva!
Kim Cattrall, a Szex és New York négyesének tagja szerint nem való gyerekeknek az HBO sorozata, így kéri a szülőket, ne hagyják a kicsiket a tévé előtt.
Vágólapra másolva!

A napokban Miley Cyrus, aki popénekesként ünnepelt sztár és egyben a Disney Channel Hannah Montana című sorozatának fő alakja, arról vallott, hogy nagy rajongója az itthon az HBO-n, és a Viasat3-on vetített Szex és New York-nak. A gond ezzel csak annyi, hogy a kishölgy mindössze 15 éves, a sorozatban pedig elég szabadon társalognak a nagyvárosi, menő nők arról, hogy ki, milyen fogamzásgátlót használ, vagy mennyire pajkos a nyelve az új lovagnak.

Kim Cattrall, a Szex és New York négyesének egyik - nem éppen szűzies életet élő - tagja erre reflektálva jegyezte meg, hogy nem javasolja a szülőknek, hogy gyerekükkel menjenek moziba, megnézni a filmet, de hasonlóképp nem javallja, hogy leültessék őket a tévé elé, mikor a sorozat ismétlése fut. A színésznő megjegyezte, hogy felnőtteknek szóló szórakoztató műsorról van szó, a gyerekeket felelőtlenség a képernyő előtt hagyni.

A sorozathoz kapcsolódó hír még, hogy az eredetileg Sex and the City címet viselő Szex és New York sorozat, pontosabban a belőle készített nagyfilm akkora siker lett, hogy az ötletgazdák az HBO-nál teljesen elszálltak: levédetik az "...and the City" márkanevet, más nem csak hogy filmnek nem adhat ilyen címet, de nem hívhatja így még a boltját sem. A mozifilm különben itthon is ragyogóan nyitott, idén csak az Indiana Jones 4. része startolt jobb adatokkal.