Váltana a Jóbarátok Chandlere

Vágólapra másolva!
Egy pilotban próbálkozik ezúttal Matthew Perry, aki mozis szerepei mellett leginkább a Jóbarátok-ból ismerős a magyar nézőknek.
Vágólapra másolva!

Az idei, amerikai forgatókönyvírók sztrájkja miatt idén erősen elcsúszott a pilot-szezon, azaz a vezető csatornák csak nagyvonalakban tudták májusban, hogy mivel rukkolnak elő ősszel, sok szinopszis csak leírva létezett, valódi pilot-filmek helyett pedig gyakran csak képeket, rövid snitteket kapott az érdeklődő, tévés vásárló.

Matthew Perry, aki mozis szerepei mellett a Jóbarátok-ból lehet ismerős a magyar olvasónak, tévézőnek, ezúttal egy délutáni talkshow mocskos szájú, laza műsorvezetőjét alakítaná, aki adásban jópofa fickó, a kameráktól távolabb viszont már nem annyira az. A karakternek elege van a szerepből, a műsorból, szabadulni akar.

A sorozatot Peter Tolan írja és rendezi (ha megrendelik tőle), Perry is besegít az írásba, a munkacíme The End of Steve. Tolan nem kezdő a szakmában, forgatókönyvíróként dolgozott például az 1999-es Csak egy kis pánik-ban, egy évvel később A bájkeverő-ben, az Amerika kedvencei-nek írója, producere volt, de jóformán neki köszönheti a tévéző a Ments meg! című sorozatot is.