Brutális támadás a Maffiózóktól

Vágólapra másolva!
Egy bőröndnyi DVD-vel támadják meg rajongóikat a Maffiózók, ami az áldozat számára jelentős anyagi kárral járhat.
Vágólapra másolva!

Már most lehet gyűjteni a karácsonyi ajándékra, novemberben ugyanis a Maffiózók teljes sorozata megjelenik DVD-n az Egyesült Államokban: a 86 részt 28 DVD-n kaphatjuk kézhez, amihez még két extra DVD és három CD tartozik, utóbbiak külön is tartalmazzák a sorozat zenei anyagát.

Az egész potom 400 dollárba, vagyis kicsivel több mint 64 ezer forintba kerül, már ha a bolti árat nézzük, internetes áruházakban bizonyára valamivel olcsóbban is hozzá lehet majd jutni az egész polcot elfoglaló gyűjteményhez.

A hívek számára természetesen igen érdekesek lehetnek az extrák: van például egy interjú Alec Baldwinnal, aki a széria nagy rajongója, de az is kiderül, hogy az eredeti tervek szerint dr. Melfi írt volna egy könyvet a Sopranóval szerzett tapasztalatairól, ami egyfajta show-t eredményezett volna a show-n belül - Soprano könyvbeli alteregóját Anthony LaPaglia (Egy sorozatgyilkos nyara, A kárhozat útja) játszotta volna.

Természetesen nemcsak Alec Baldwinnal, de a sorozat ötletgazdájával, David Chase-szel is találunk egy interjút az extrák között, valamint kimaradt jelenetek egész sora és az alkotók kamerával rögzített megbeszélése is várja a rajongókat.

A DVD-ről nem maradnak ki más tévéműsorok azon jelenetei sem, amelyek valamilyen módon a Maffiózók-ra utalnak. Itt persze elsősorban nem a sorozatról folytatott tévés beszélgetésekre kell gondolni, hanem a paródiákra, utánzatokra, például a Saturday Night Live vagy a Simpson család idevonatkozó részére.