Újra járőröznek San Francisco utcáin

Vágólapra másolva!
Remake készül a San Francisco utcáin című krimisorozatból, amit a Gyilkos számok író-producere, Robert Port jegyez.
Vágólapra másolva!

A Kojak és a Knight Rider, illetve a Beverly Hills 90210 után újabb klasszikus sorozatot ástak elő az archívumból, hogy kicsit felturbózva újra képernyőre küldjék. Kár, hogy a kor igényei - melynek jegyében az efféle vállalkozások zajlanak - inkább véltek, mint valósak, így a felújított sorozatok nem szoktak túl nagy sikerrel futni.

Arról egyelőre nincs hír, hogy az alkotók kiket szánnak a két zsaru, Steve Keller és Mike Stone szerepére, de igazság szerint nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy Michael Douglasen és Karl Maldenen kívül más is rohangálhat San Francisco lejtős utcáin, a régi villamosok között.

A projektet amúgy Robert Port, a Gyilkos számok írója és producere jegyzi, az eddig csak mozifilmekben dolgozó Sheldon Turnerrel karöltve. A szerzőpáros ez idáig hét hónapot töltött San Franciscó-i rendőrökkel, hogy elég tapasztalatot gyűjtsön a készülő sorozathoz.

Turner szerint a széria ma is aktuális, hisz nagyon hasonló időket járunk: a hetvenes években a vietnámi háború réme ült az Egyesült Államokon, most pedig Irakban zajlanak a harcok.

Az eredeti sorozat 1972 és 1977 között futott az ABC-n, most pedig a CBS-en tér vissza. Kétségtelen, hogy a produkciónak sokat köszönhetnek a filmrajongók, hisz Michael Douglas például a San Francisco utcáin fiatal rendőreként vált ismertté és sikeressé.