Tízből egy biztos: ki legyen képernyőn?

Vágólapra másolva!
Szeptemberben startol a Bár 2.0, és itt a lehetőség, hogy nyomást gyakoroljon az internetező olvasó a Viasat3 döntéshozóira azzal, hogy támogat egy jelöltet.
Vágólapra másolva!

Néhány hét és elrajtol az őszi szezon a hazai televíziózásban is, többek közt három napi valóságshow-val. A Viasat3 most a 2001-es Bár felfrissített, új verzióját, folytatását teszi képernyőre, minden este lesz összefoglaló a budapesti vendéglátóipari egységben és a fiatalok által közösen lakott lakásban történtekről.

Ötszáz jelentkezőből válogatott a Viasat3 és az Interaktív, két forduló már le is ment. Most tíz próbálkozót mutatunk be, olvasóink pedig ingyenes, webes szavazással győzhetik meg a castingot levezénylő stábot arról, hogy az ő jelöltjük kétségkívül a legellenállhatatlanabb, legmegfelelőbb karakter egy ilyen realitybe. Szavazni az [origo] tévé rovatában, illetve a cikkoldalakon lehet, a képernyő jobb alsó sorában.

Somorjai Tibor, a casting igazgatója mesélte, hogy volt olyan könnyűvérű lány, aki azzal az ígérettel érkezett, hogy mindenkivel lefekszik, ha bekerül, de volt olyan is, aki nagyon erkölcsös, és etikai előadásokat tartana folyamatosan a játékosoknak, hiszen züllött, beteg ez a mai világ, a vesztébe rohan. "Sokaktól elhangzott a sablonduma is, hogy a 'kisugárzásom miatt ott a helyem', ha vicces, nagydumás csajt vagy pasit keresünk, akkor ő az igazi. Egy lány váratlanul felpattant odalépett az egyik sráchoz, aki a válogató brigádhoz tartozik és percekig csókolózott vele. Persze láttunk sztriptízt és furcsa táncokat is, volt aki női ruhában érkezett fiú létére, és aki az anyukája nélkül nem hajlandó beköltözni. Megesett, hogy egy nő titokban érkezett, a férjét szerette volna meglepni, hogy majd csak a tévéből szembesüljön azzal, hogy miért nincs otthon napok óta!" - tette hozzá.

Egy negyven közeli férfi hosszasan mesélt arról, hogy ő mindig az interneten ismerkedik és jelenleg kilenc barátnője van párhuzamosan - ráadásul a lányok tudnak egymásról. "Persze a visszatérő, mániákusan szerepelni vágyók most is felbukkantak, akikkel, mindig minden produkció válogatásán találkozom. Az igazi szenvedélyes szerepelni vágyók soha nem adják fel, még soha nem kerültek be sehová, de mindig jönnek! A szemközti épületből még a takarítónők is átjöttek, hogy ők tudják, hogy rájuk van ott szükség! Majd ők rendben tartják ott a fiatalokat, ezzel hencegtek" - emlékezett Somorjai.

Az utolsó kör még nem zárult le, zajlanak a válogatások, de annyit elárult, hogy bő harmincan vannak versenyben. Nézzük most tíz olyan reménykedőt, akik a netes támogatásban bíznak!

----------------------------------

Zöld Zsófia Dalma dekoratív, kedves, noha a "nem fogjátok megbánni"-panel nem túl meggyőző. Hátha tud ennél sokkal jobbat!


Szita Viktor kissé nyúzott, mintha már lehúzott volna pár hetet a bárban. Ennek ellenére nagyon menne.


Szalontai Ágnes modell és táncosnő. "A csábítás a véremben van! Nagyon szeretem a szexet!" - magyarázza. Mit mondhatunk erre?


Szabó Balázs Péter fodrász, egy jó bulizásra vágyik, és nem szereti a puccos csajokat. Aki szereti őt, nyomjon.


Simkó Ginában van valami a VV-s Szisziből. Nagyon szórakoztató és izgalmas lányként definiálja magát. Hogy igaz-e? Kiderülhet ősztől.


Molnár Zoltán (reméljük viccből) nyers, paraszt, bunkó embernek vallja magát. Kemény, mint egy ukrán metálegyüttes, ha bekerül, baromira beszól. Hisz neki?


Lázár Judith sokat járt a tág világban, most mégis beköltözne egy kis lakásba. Olaszos energiabomba. Ha szeretné robbanni látni, kattintson a neve mellé!


Fodor István 20 éves, főiskolás, kedves, de férfias srácnak vallja magát. Sok viccet, kedves történeteket ígér.


Cservenkai Vivien bájos szőke, szerinte ő nem egy unalmas ember, így a műsor sem lenne az. És ki szeretne unalmas műsort nézni, igaz?


Czinege Tamás ingyenpiával kampányol, abban bízva, hogy az őt beszavazók bő egy hónap múlva nem jelennek meg százával, a potyawhisky miatt.