Közeleg a Megasztár 4

Vágólapra másolva!
Lezajlottak a válogatók, megvan a kezdési időpont: augusztus 30-án rajtol a TV2-n a Megasztár negyedik köre. 
Vágólapra másolva!

Augusztus 30-án 19.30-tól - és azután minden szombaton - ismét tehetséges, ám még fel nem fedezett énekesekre figyelhet az ország. Ekkor indul ugyanis a Megasztár 4, melyre a TV2 közlése szerint a korábbi szériáknál jóval többen jelentkeztek.

Az adás a megszokott formában rajtol, az első három részben a válogatók legjobb pillanataiból láthatunk összeállítást - ami persze nem azt jelenti, hogy csupán a jótorkú jelöltekkel ismerkedhetünk meg: természetesen a bénázásokból, az önkritika hiányáról tanúskodó fellépésekből is bőven szemezgetnek a szerkesztők.

A tehetségkutató műsor történetében most először nemcsak Budapesten, de vidéken is folytak válogatók, így ezekbe is bepillanthatunk.

A Megasztár 4 több változást is hoz az előző szériákhoz képest: egyrészt nem lesz műfaji megkötés (ha tehát valaki francia sanzonban erős, akár minden adásban előállhat egy ilyesféle számmal), másrészt erősödik a műsor reality jellege, így a versenyzőket nemcsak próbák és fellépés alatt, de napi tevékenységeik közben is láthatjuk.

A zsűri létszáma és összetétele is változott: ezúttal csak hárman értékelnek, Soma, Pély Barna és a többiek helyett Eszenyi Enikő, Fenyő Miklós és Mester Tamás mondja el véleményét a produkciókról.