Szájtáti Bea felkészül

Vágólapra másolva!
Még össze is jöhet a Hargitai Bea playmate erotikus kalandjairól készített reality - legalábbis az Aktív, a Mokka feltűnően gyakran foglalkozik a kolumbiai amorózóval és magyar szeretőjével.
Vágólapra másolva!

"Nagyon szentimentális ember, olyan cuki" - mondja Hargitai Bea az Aktív-ban, arról a kolumbiai férfiról, aki az internetre is kitett forgatókönyv szerint a playmate szeretője lesz (van) a tervezett valóságshow-ban. Mint ismeretes, a comment.com-hoz eljuttatta valaki a világhálóra feltett reality egy darabját, amiből világosan látszik, hogy a valóságshow-k sem teljesen spontán születnek. Persze illúzió azt gondolni, hogy Győzike is improvizálva éli életét a kamerák előtt - ne legyenek senkinek illúziói, a televíziósok sem kockáztatnak tízmilliókat, nem akarják, hogy egy naphosszat heverésző, estéit unalmas semmittevéssel eltöltő karakter elriassza a nézőket. A naplopókat keményen megdolgoztatják a pénzükért, jóllehet, a Karib-tengernél vagy egy egyiptomi luxusszállóban könnyebb szót fogadni a stábnak ("ide állj, most lepődj meg jól, ess be a medencébe!"), mint mondjuk egy bűzös, alföldi sertéstelepen, egy forgatáson.

A forgatókönyv kiszűrődött, a TV2 végtelenül etikátlannak tartja az esetet, és perelne. Ettől függetlenül még lehet valóságshow, legalábbis az Aktív és a Mokka sokat foglalkozik A Kiválaszott című műsorban már bizonyított playmate-tel. Talán nem véletlenül. Emlékezetes, Hargitai Bea profi színésznőket megszégyenítően remegett, sírt, zokogott, omlott össze drámaian akkor, amikor kellett: imádta őt a kamera, főleg, mikor percekig tátott szájjal, hüledezve nézte a mentalisták produkcióját.

Zenész, énekes, tudjuk meg a kisfilmekben a kolumbiai kapcsolatról, Alejandróról. "Hiányzik egymás illata. Megkértem, hogy aludjon ugyanabban a pólóban egy hétig, majd küldje el nekem" - meséli lelkesen Bea a riporternek, de azt is megtudjuk, hogy Brazíliában, ahol találkoztak rossz idő volt, nem zavarta őket, rengeteget beszélgettek. A történet szerint Hargitai Bea utazik Kolumbiába, megkeresni szerelmét - talán ősszel a képernyőre kerül a reality.