Latinos csinibaba a Lostban

Vágólapra másolva!
Zuleikha Robinson kapott szerepet a Lost ötödik évadjában. Amennyiben megfelel, állandó szereplő lehet a hatodikra is.
Vágólapra másolva!

A tévére készült sorozatoknak új irányt mutató, így meghatározó Lost újabb szereplővel egyezett meg: Jack, Kate és a többiek mellett ott lesz Zuleikha Robinson is a következőkben. A produkció keresett egy ideje egy olyan színésznőt, aki 25 és 35 közötti, nagyon okos, de egyben veszélyes asszonyt tudna alakítani a sorozatban, talán őt szemelték ki erre a munkára. Alighanem valamiféle szerelmi szál is lesz körülötte.

A Thaiföldön és Malajziában felnőtt Robinson Los Angelesben tanulta a színészetet. A tévézők a dél-amerikainak tűnő, ám angliai születésű, indiai, skót, iráni ősökkel rendelkező színésznőt a New Amsterdam című sorozatból ismerhetik, itt Eva Marquezt alakította, de játszott még a látványos HBO-s sorozatban, a Rómá-ban is, ő volt Gaia az igényes, ókorban játszódó szériában. A színésznő 2002-ben még egy X-akták epizódban is feltűnt.

Az AXN nem vár tovább, vasárnap délután egytől felhozó Lost-maratont tart (a negyedik évad első nyolc részével), este kilenckor pedig új résszel csábít.