Vágólapra másolva!
Nem tetszik a producereknek a 24 új évadja, ezért sok helyütt változtatást kérnek a forgatókönyvíróktól.
Vágólapra másolva!

"Van egy pár forgatókönyvünk, amikkel nem igazán vagyunk elégedettek" - nyilatkozta a 24 executive producere, Howard Gordon a sikersorozat hetedik évadja kapcsán.

A stáb így szeptember 15. és október 9. között kreatív szünetet tart, amikor is a forgatókönyvírók megpróbálják új mederbe terelni a történetet. A producerek ugyanis az egész irányvonalat szeretnék megváltoztatni: nem tetszik nekik a jelenlegi ív, amely a végkifejlet felé vezet.

Gordon szerint aggodalomra nincs ok, nem fogják idő előtt abbahagyni a sorozatot, épp csak arról van szó, hogy - ha már rendelkeznek hozzá elég idővel - szeretnék minél jobban összerakni a sztorit. A leállás így nem befolyásolja az évadkezdés dátumát, amit 2009 januárjára lőttek be a készítők.

Mindenesetre a most kibukott kreatív nézetkülönbségen kívül, a kevéssé sikerült hatodik évad is a 24 kifulladását jelezheti. Ennek tükrében kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz az Afrikában játszódó, átvezető tévéfilm, amelyet novemberben adnak az Egyesült Államokban.