Képernyőn az alakváltó hős

Vágólapra másolva!
Szeptember 16-án az RTL Klubra tér vissza a Kaméleon: a középpontban egy olyan férfi áll, aki képes átvenni mások személyiségét. 
Vágólapra másolva!

Az eredetileg The Pretender címet viselő Kaméleon 1996 és 2000 között futott, a negyedik évad után pedig még két tévéfilm is készült belőle. A szériát kétszer jelölték Emmy-díjra.

A történet középpontjában Jarod (Michael T. Weiss) áll, aki képes átvenni bárki személyiségét, azzá változik, akivé csak akar. Képessége természetesen mások érdeklődését is felkelti, így még gyerekként az úgynevezett Központba hurcolják, ahol egy pszichiáter segít neki kibontakoztatnia tudását.

Felnőttként Jarod persze rájön, hogy ki akarják őt használni, ezért megszökik a Központból. A sorozat tulajdonképpen menekülését mutatja be, aminek során jól jön a csodás képesség. Emellett megjelenik egy magánéleti szál is, hősünk megpróbálja kideríteni, hogy annak idején mi okozta szülei halálát.

Jarod egyébként feltűnik egy másik sorozatban is: egyik alteregója (egy rendőrtiszt) a Pszichozsaru-ban jelenik meg. Az epizód végén persze ott is eltűnik, hogy más személyiséget keressen magának.

A Kaméleon szeptember 16-án indul az RTL Klubon, az egyes epizódokat hétköznaponként 16.25-ös kezdettel láthatják az érdeklődők. A sorozatot korábban a TV2-n láthattuk, de ott nem került minden rész adásba - arról egyelőre nincs hír, hogy az RTL leadja-e a maradékot is.