Megbüntették a Lost sztárját

Vágólapra másolva!
A Lost-ban Jin Kwont játszó Daniel Dae Kim ittasan vezetett még tavaly, ügyéről a napokban született döntés.
Vágólapra másolva!

A Lost koreai párjának férfi tagját, pontosabban az őt alakító Daniel Dae Kimet még tavaly októberben szúrta ki egy rendőr Honoluluban: a színész elég kacskaringósan közlekedett autójával, így a járőr egyből arra gyanakodott, hogy Kim nem éppen józanul ült a volán mögé.

A vizsgálat be is bizonyította sejtését, a színész vérében ugyanis a megengedettnél kétszer több alkoholt találtak. Az éjszakát így még az őrszobán töltötte, majd reggel óvadék fejében távozhatott. Egy novemberi tárgyaláson hat hónapra bevonták a jogosítványát, a múlt héten pedig újabb büntetést szabtak ki rá.

Kimnek a bíróság döntése alapján 500 dolláros büntetést kell fizetnie, plusz neki kell állnia a tárgyalások költségeit is, ami ebben az esetben 212 dollárt jelent. A színészt emellett 72 órányi közmunkára ítélték, amit készséggel elfogadott, hisz már régen megbánta tettét: "Hálás vagyok a lehetőségért, hogy vállalhatom a felelősséget a hibámért" - nyilatkozta Kim az E! Online-nak.

A Lost szereplői közül egyébként nem Kim az első, akinek meggyűlt a baja a rendőrséggel: a Libbyt játszó Cynthia Watrost, illetve az Ana-Lucia Cortez bőrébe bújt Michelle Rodriguezt egyaránt bevarrták már ittas vezetésért. Előbbi megúszta jogosítvány-megvonással és pénzbüntetéssel, utóbbinak viszont - korábbi kihágásai miatt - 18 napot börtönben kellett töltenie.

A Mr. Ekót játszó Adewale Akinnuoye-Agbajét is letartóztatták korábban, mert jogosítvány nélkül vezetett, de őt a bíróság felmentette. Több stábtagot is értek már közlekedési kihágáson (általában gyorshajtáson), ők azonban megúszták helyszíni bírsággal.