Megvannak a Szombat esti láz párjai

Vágólapra másolva!
Azt már korábban tudtuk, hogy mely hírességek szerepelnek a Szombat esti láz harmadik szériájában: hétvégén az őket betanító táncosok kilétére is fény derült.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub újra megrendezi a Szombat esti láz című táncos vetélkedőjét, mely az előző szériákban szép nézettséget hozott, többször előfordult, hogy leverte a szintén szombatonként futó Megasztár-t. Az énekes tehetségkutató most új zsűrivel, a konkurens műsor pedig új párosokkal rukkolt elő.

A produkcióban rendhagyó módon egy apa-lánya páros is részt vesz: Rózsa György lánya, Csilla ugyanis balett-táncos, így örömmel vállalta, hogy betanít apjának pár koreográfiát. A műsortól nem maradhat távol az előző két szériával ismertté vált Südi Iringó, aki Somló Tamás és Hajas László után a korábbi műsorvezetőt, Stohl Andrást viszi táncba.

Szintén mindkét szezonban táncolt Angyal András, aki a Barátok közt szereplői (Ábrahám Edit és Farkasházi Réka) után Udvaros Dorottyával indul a győzelemért. Az RTL szappanoperája most is képviselteti magát egy színésznővel, Kiss Ramónával, akit Markó Róbert (korábban Kovács Ágnes partnere) vezet majd.

Csányi Sándor táncostársa Práger Kitty lesz, aki előzőleg Gönczi Gábort tanította be, míg Dammak Jázminnak Kovács Zoltán, Gáspár Beának pedig Cseh Szakál Tibor segít elsajátítani a lépéseket. A többszörös aerobicbajnok, Katus Attila egy friss táncosnőt kapott: Molnár Andrea, a latin táncok mestere először szerepel a műsorban.