Új műsort kapott Sebestyén Balázs

Vágólapra másolva!
A Z+ egykori műsorvezetője nem csak A széf-et, a Kész átverés-t meg a Pókerarc-ot vezeti ősszel az RTL Klubon, megy argentin dzsungeltúrára is.
Vágólapra másolva!

Ősszel indul a Celeb vagyok, ments ki innen című reality az RTL-en, ami egyfajta keveréke a Rettegés foká-nak (mely szintén alkalmazott ismert médiaszemélyiségeket) és a Survivor-nek, mely itthon nem aratott fényes sikert, holott az USA-ban igen népszerű formátum. A műsorfolyamban - ahogy a címből is kiderül - celebek utaznak a csatorna pénzén, majd megpróbálják magukat feltalálni, tűzet gyújtanak öngyújtó és gyufa nélkül, megpróbálnak összeeszkábálni valami sátorfélét az Iguazú-vízesés környékén lévő erdei tisztáson.

A házigazdák, Sebestyén Balázs és Vadon János az első magyarországi zenetévében dolgoztak először együtt, majd rádióban vezettek közös műsort. Évek óta tevékenykednek az RTL Klubnál, többek között a Kész átverés show-ban.

"Még soha nem jártam az argentin dzsungelben, nem is tudom, mitől tartsak előre a legjobban. Nyilván sok minden benne van a pakliban: például a dengue-láz. Hogy lehetőleg mindent elkerüljünk, kaptunk védőoltásokat. A stáb tagjai közül néhányan már jártak kint, azt mondták, vannak valamilyen zöld hangyák, amelyek hatalmasat és fájdalmasat csípnek. Annak nagyon örülök, hogy Janival vezetjük a műsort, hosszú évek óta jóban vagyunk, sokat dolgoztunk együtt, és azt hiszem, jól kiegészítjük egymást" - nyilatkozta az RTL-nek.