Új szerepben a Jóbarátok Phoebe-je

Vágólapra másolva!
Az interneten indult el Lisa Kudrow új sorozata, így itthonról is könnyen nyomon követhetjük.
Vágólapra másolva!

A Lexus elindított egy internetes csatornát L Studio néven, ahol rögtön harminc, saját gyártású videót dobott ki. A filmek, dokumentumfilmek és vígjátéksorozatok között található a Web Therapy is, melynek főszereplője a Jóbarátok Phoebe-je, vagyis Lisa Kudrow.

A színésznő egy Fiona Wallice nevű pszichológust játszik a sorozatban, aki az interneten, webkamerán keresztül kezeli a betegeit. Képileg ez elég unalmasan jelenik meg, hisz csak a két webkamera képeivel játszadoznak a készítők - így viszont kellőképp ráerősítenek az internetes jellegre. Hogy a széria kifejezetten a netre készült, azt mutatja az epizódok rövidsége (hat-hét perc) is.

A Web Therapy improvizáción alapul, így az első rész (melyet itt tekinthetünk meg) még elég döcögösre sikeredett - reméljük, később belejönnek a szereplők. Kudrow egyébként nagyon lelkes a projektet illetően, és hálás a Lexusnak, amiért az szabad kezet adott neki a készítésnél: "Nagyszerű lehetőség részt venni egy ilyen egyedi szórakoztatóipari kísérletben" - olvashatjuk a színésznő nyilatkozatát az L Studio honlapján.

Kudrow egyébként szerzőtársával, Dan Bucatinskyvel készíti az egyelőre tizenöt részes websorozatot: kettejük együttműködésének eredménye volt például a Visszatérés (The Comeback), melyet több Emmy-díjra is jelöltek.