Véletlenül megkéselte magát a Bár 2.0 egyik szereplője

Vágólapra másolva!
Zajlanak az események a Viasat3 Bár 2.0 című valóságshow-jában, ahogy azt el is várja a tévéző. Most az egyik játékos véletlenül megvágta magát, kórházba kellett vinni, ott pedig epilepsziás rohamot kapott.
Vágólapra másolva!

Noha kétségkívül akadnak lassú délelőttök a Viasat3 új reality-jében, hosszabb távon unalomra mégsem lehet panasz. Hol egy rasszista beszólás miatt keletkezik botrány, hol egy szereplőről derül ki, hogy pornózott korábban, hol pedig a műsorvezetőt kell kórházba vinni, szívproblémák miatt. Az éjjel azonban egy szereplőt szállítottak kórházba, mivel - teljesen indokolatlanul, ám igen ügyetlenül - késsel játszott, és súlyosan megvágta magát.

"Este hét fele a csapat szabadnapos fele különféle humorosnak szánt mutatványokkal és játékokkal múlatta az időt, szokás szerint. Úgy tűnik viszont, néminemű elmélkedés a szimultán idő fogalmáról az ókínai irodalomban hasznosabb elfoglaltság lett volna az artikulátlan hangokkal kísért marhulás helyett, mivel az ártatlannak tűnő játék súlyos balesetté fajult, amely akár egy játékos végleges távozásához is vezethet. Iván igazából játékból vett kést a kezébe, egy óvatlan pillanatban viszont véletlenül megvágta lábát, a térde alatt. A kezdetben felszíni sérülésnek tűnő sebről hamarosan kiderült, hogy izületet ért, vagyis lényegesen súlyosabb, mint az első pillanatban látszott, így Ivánt azonnal kórházba kellett szállítani. Röviddel a műtét után a Bár-munkás epilepsziás rohamot kapott, amire az orvosok többféle magyarázatot is találtak" - írja a műsor honlapja.

A show élő adással vasárnap este, 20.45-kor jelentkezik, ekkor dől el, nézői szavazás után, ki lesz az első kieső. A műsor élőben a Bár 2.0 honlapján követhető.