Koltai Róbert szerfelett érdekesen főz

Vágólapra másolva!
Múlt héten tartotta előnyét az RTL Klub, de a TV2 is szállított jó pár erős, nézett műsort. Az RTL-es Vacsoracsata sávjában egyeduralkodó, számokkal bizonyítható, hogy izgalmas, miképp készít rántást Péter-Szabó Szilvia, milyen fűszert használ Koltai Róbert.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt héten az RTL Klub képernyője előtt ücsörögtek a legtöbben, 25,8 százalékot ért el a csatorna a teljes lakosságnál, az AGB Nielsen mérése szerint. A TV2 kínálatát a tévézők 21 százaléka figyelte, tízből pedig egy tévéző az MTV-nek szavazott bizalmat. Estére, főműsoridőre minkét nagy kereskedelmi tévé erősödött, ami azt jelzi, hogy a kisebb kábeltévék inkább napközben rabolnak nézőket. A 18 és 49 év közti kereskedelmi célcsoportnál az RTL 27,3, a TV2 21,6 százalékot jegyzett, és borzasztóan gyenge az MTV az ötven alatti felnőtteknél, öt százalék alatt maradt. A Viasat3 célcsoportjában 5,7 százalékot ért el, kiugróan sokan nézték A helyszínelők 8. évadjának premierjét.

A teljes lakosságnál a tíz legnézettebb műsorból hetet az RTL Klub szállított, hármat a TV2, míg az MTV csak három műsorral tudott bekerülni a Top 30-ba. A 18-49-es korcsoportnál ez sem sikerült, itt a két nagy kereskedelmi tévé osztozkodik a pozíciókon. Igen magas közönségaránnyal ment a Barátok közt, a Cobra 11, a Vacsoracsata (Koltai Róberttel, Valkó Eszterrel vagy épp Győzikével) vagy az Esti Showder, a TV2 legerősebb műsorai pedig 32-34 százalékra voltak képesek sávjukban, ami szintén jó eredmény.

18-49-es célcsoport. Minden műsor egy adással szerepel!

Forrás: [origo]

Forrás: AGB Nielsen