Sztárokat aláz a főnővér

Vágólapra másolva!
Kedd estétől új szerepben láthatjuk a Jóban Rosszban Judit főnővérét, Szorcsik Viktóriát.
Vágólapra másolva!

Szeptember 30-án a Hargitai Bea főszereplésével forgatott Senorita Szöszi után egy másik műsor is debütál a TV2-n: 22.15-kor indul a 10! című sztármagazin, melyet a Jóban Rosszban egyik sztárja, Szorcsik Viktória fog vezetni.

A Sztár nem marad szárazon! alcímet viselő produkció szándéka szerint a hazai és külföldi hírességekről egyaránt leszedi a keresztvizet azzal, hogy számukra kínos témákat kezd boncolgatni. "Botrány, sértődés és a celebek igazi arca" lesz látható a műsorban - ígéri közleményében a TV2.

A hetente jelentkező 10! - címéhez híven - minden alkalommal egy-egy tízes toplistát állít össze, általában valamilyen különös vagy botrányos témában. Az első adás például az elrontott plasztikai műtéteket rangsorolja, így Zalatnay Sarolta és Molnár "Nagy Ő" Anikó egyaránt terítékre kerül, de szó esik például Mickey Rourke vagy Marilyn Manson rossz döntéseiről is.

Szorcsik Viktória egyébként először vezet műsort, korábban - a Jóban Rosszban mellett - jó pár reklámfilmben és színházi szerepben láthattuk, korábban pedig feltűnt a konkurens szappanoperában, a Barátok közt-ben is.