Újabb tíz nyöszörgő celebet mutogat az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Épphogy elutazott az új valóságshow első turnusa az Igazú-vízeséshez, Argentínába, már meg is jelölte a csatorna a második csapatot.
Vágólapra másolva!

Bízik a Celeb vagyok, ments ki innen sikerében az RTL, mert egyfelől eleve nézett sávba csúszik be (hét órakor lesz, a Vacsoracsata helyén), másfelől a külföldi példák azt mutatják, hogy a show életképes, a tévézők szeretik, ha egy tévésztár, popénekes vagy táncoslány koszosan, kócosan, ápolatlan körmökkel, négykézláb mászik egy esőerdőben, miközben éhes tekintettel tanulmányozza az aljnövényzetet, hátha talál valami ehető bogyót, két nap koplalás után.

Pénzügyi szempontból szerencsés külföldön forgatott reality-k esetében (Rettegés foka, Survivor), ha egy lendülettel akár két szériát is felvesznek, mivel a helyszín már eleve adott, a tábor megvan, a nagyszámú stáb már ott dolgozik. Az RTL különben most annyira bízik az első, Győzikével, Somával meg Dér Henivel felálló grupp sikerében, hogy már kommunikálta is, kik lesznek a folytatásban.

Janics Natasa, Keleti Andrea, Sütő Enikő, Tóth Gabi, Zimány Linda, Delhusa Gjon, Kinter Oszkár, Rippel Ferenc, Steiner Kristóf és Szőke András utaznak majd a második turnusban, alig pár nappal az első széria befejezése után.