Négy új ember a TV2-n

Vágólapra másolva!
Hamarosan indulnak afrikai kalandokra a TV2 kiválasztottjai. Új nevek a listán: utazik Kucsera Gábor kajakos, Csősz Boglárka modell, Fekete László erőember és Lakatos Márk stylist.
Vágólapra másolva!

Rövidesen indul a TV2 kalandshow-ja is A sztárok a fejükre estek címmel - ennek történéseit Liptai Claudia és Kovács Áron kommentálják majd a helyszínről. Korábban a TV2 már közzétett pár nevet az utaslistáról, így arról már informálódhatott az [origo] olvasója, hogy a show-ban szerepel Kozsó, Fiala vagy a volt egészségügy-miniszter, Horváth Ágnes.

Ahogy az RTL Klub lecsapott Janics Natasára, a dél-amerikai reality-hez, úgy a TV2 is talált elszánt sportembert, aki Afrikába utazna egy valóságshow kedvéért, Kucsera Gábor bólintott az ajánlatra. Csősz Boglárka modell is új név, ő nyilván jól mutat majd bikiniben, amint egy álomittas tekintettel bámuló víziló mellett pancsol valahol a dzsungel szélén - őt amúgy az Apám beájulna című filmben is láthatta a közönség.

Fekete Laci erőember is utazik, őt számtalanszor megfigyelhették már nagyobb tárgyak emelése, folyamatos dumálás vagy dinamikus táplálkozás közben a kereskedelmi tévék követői. A negyedik friss név a listán Lakatos Márk stylits, aki a nagyközönség számára a Megasztár-sorozattal lett ismert.