Sürgősen új vetélkedő kell a TV2-nek

Vágólapra másolva!
A Cápák című vetélkedő kapott több hét türelmet, de a mérések szerint alig nézi valaki, Mónika gond nélkül kinyírja a délutáni sávban.
Vágólapra másolva!

A nézettségi görbéken a délutáni műsoroknak is fontos szerepük van, hiszen arra építkezve nőhet később a nézőszám, a csatornához lojális tévéfogyasztók pedig egy jó délutáni program után már maradnának is a híradóig, a szappanoperáig, esti filmig vagy sorozatig. Ha a délután gyenge, annál nehezebb felkapaszkodni: logikusan minden műsor nézettségére befolyással van az előtte lévő kedveltsége, népszerűsége.

A Cápák jelenleg nem ellenfele a sokak által lenézett, ám széles néprétegek által kedvelt Mónika show-nak: mint a grafikonon is látható, a vetélkedő alatt a TV2 nézettsége zuhan, egészen a Viasat3 és az MTV szintjére - ennek az eredménynek egy kis kábeltévé tudna örülni, tán tűzijátékot és reggelig tartó mámoros partit is rendezne, de a TV2-nél ez nyilván kevés.

agb

Nézze nagyban: klikk ide!

A hétfőt este 21.45-ig az RTL Klub nyerte, főképp ezért, mert a Celeb vagyok, ments ki innen nagyon erős, másfelől a Hal a tortán ezúttal nem volt komoly ellenfele a Fókusz-nak. A TV2 végül az NCIS-szel és a Gyilkos számok-kal javított eredményein a kereskedelmi célcsoportban.