XXL, de nem szexfilm

Vágólapra másolva!
A TV2 képernyőjén díszelgő XXL felirat korántsem az ismert szexcsatornával való sávcserére utal: viccesnek szánt műsor közeleg.
Vágólapra másolva!

Kapócs Zsóka az időjárásjelentésbe, Nacsa Olivér az Aktív-ba, az Irigy Hónaljmirigy két tagja pedig a Mokká-ba tévedt be a héten - mindegyikük az XXL stúdióját kereste az adott helyszínen, kissé megzavarva a nézőt. A tébláboló képernyősök természetesen a promóciós kampány részeként kutattak új munkájuk után - nem mintha nem lett volna elég feltűnő és zavaró látvány napok óta a képernyő bal felső sarkában díszelgő hatalmas felirat.

Az eltévedt hírességek a csütörtök este debütáló műsor állandó szereplői lesznek, humoros jelenetekkel és énekes produkciókkal szórakoztatják a közönséget. Az XXL ugyanis egy sztárvendégekkel megtűzdelt show, tulajdonképpen egy "korszerű kabaré" - ahogy a TV2 közleményében is olvashatjuk.

A műsorban rendszeresen megjelenő nevettetők mellett minden adást két vendégműsorvezető vezényel le, akik nemcsak a konferanszié szerepét töltik be, de színészként maguk is részt vesznek a jelenetekben. Az első rész házigazdái Kamarás Iván és Kern András lesznek.

tv2

Az XXL-t október 16-án láthatjuk először, a második epizód - az október 23-i megemlékezések miatt - október 30-án, csütörtökön kerül adásba. A műsor minden alkalommal élőben jelentkezik a Hal a tortán után, 21.30-kor.