Stohl Buci leverte Király Viktort

Vágólapra másolva!
A szombati Megasztár-adás nem tudta megismételni a korábbi, szép számokat, mivel táncoló hírességek formájában ezúttal erős ellenfelet kapott.
Vágólapra másolva!

A szombatot nagyobb gond nélkül el is vitte az RTL Klub, mivel a 18-49-es, kereskedelmi célcsoportnál már a Híradó is verte nézettségben a Tények-et, majd a Celeb vagyok és a Szombat esti láz is 40 százalékos közönségarány fölött hozott a csatornának. Mint a grafikonon is látszik, a TV2 csak nagyon rövid időszakokra vette át a vezetést, olyankor, amikor az RTL reklámblokkot illesztett műsorrendjébe. "Szombat este a hatalmas vihar miatt nem volt műholdkapcsolatunk Argentínával, így a Fókusz különkiadása jelentkezett, benne összeállításokkal a celebtábor lakóinak életéből. Nagyjából 20 perc után szerencsére megjött a jel a műholdról, és azonnal kapcsoltuk Argentínát és lement a teljes adás. Emiatt a SZEL csúszott egy kicsit" - kaptuk meg a magyarázatot az RTL-től.

agb nielsen

Nagyításhoz klikk a képre!

A Megasztár-t, mint brandet induláskor sokan féltették, hogy a negyedik menet már nem tud annyira érdekes lenni, mint a korábbiak: ennek ellenére tisztességes eredményt ért el eddig, jó százalékokat hozott a TV2-nek, és többször nyerte a szombat estét. Kérdés, hogy a kitüntetett figyelem a sokat promózott Szombat esti láz első adásának szólt-e, illetve mit tud kitalálni a Megasztár stábja, hogy visszacsábítsa a táncoló lakkcipőkre figyelő nézőket a TV2-re. Az énekeseknek nincs könnyű dolguk, a SZEL korábbi szériái többször legyőzték már az énekes tehetségkutatót.