Megvan a Celeb vagyok 2. első kiesője

Vágólapra másolva!
Talán két-három játékost leszámítva mind menne már haza, de legalábbis a közeli luxusszállóba lepihenni. A Celeb vagyok második menetének első kiesője az igencsak passzív Sütő Enikő lett, ő kapta a legkevesebb szavazatot.
Vágólapra másolva!

Sütő Enikő 16 évesen kezdte a pályát modellként, a Fabulont népszerűsítette hiányos öltözékben. Később sokat dolgozott reklámarcként, jogászként, majd modellstúdiót nyitott. A Celeb vagyok, ments ki innen című show-ra nem tudni, mi szüksége volt, persze a pénzen kívül: az ilyesmi leginkább azoknak jó, promóciós célra, akik pályájuk elején vannak, mint Tóth Gabi vagy a tévés Kinter Oszkár (akit inkább csak a Cool tévé követői ismerhettek), netán az idősebb Fiala János, aki például TV2-féle afrikai kalandshow-ban szerepel, frissen megjelent könyve reklámozása végett.

Sütő az RTL-es reality második garnitúrájának egyik legpasszívabb tagja volt, noha tudjuk, az adások vágásával is lehet befolyásolni a nézőket, akik 24 órából legfeljebb egyet látnak. "Remélem, hogy mindenkivel jóban leszek, és így kellemesen tölthetjük kint az időt. Én vagyok a legidősebb a lányok között, talán ez ad majd alkalmat arra, hogy tapasztalatommal mások segítségére legyek. Bizonyára kibújnak majd belőlem az anyai ösztönök. Egyébként pedig Delhusával leszek nyilván a legjobban, hiszen 30 éve ismerjük már egymást" - nyilatkozta indulás előtt.

Mikor megtudta, hogy ő kapta a legkevesebb voksot, és indulhat haza, nem is palástolta örömét. A továbbra is szórakoztatóan cinikus műsorvezető-párosnak megvallotta, hogy már nagyon elege volt, hogy érezhető a generációs konfliktus a fiatalok és idősebbek közt. Állandó feszültség van a táborban, a nagy esők miatt kis helyre szorultak, kicsi a tér - mondta. Sütő Enikő nem jelleme miatt volt visszahúzódó: mivel tudta, hogy csak 10-12 napot kell eltöltenie számára idegen emberekkel, inkább nem konfrontálódott velük, szándékosan kerülte a konfliktusokat.

Képek itt!