Voksán Virág megmenekült

Vágólapra másolva!
A sztárok a fejükre estek második kiesője a korábbi egészségügyi miniszter, Horváth Ágnes lett, miután csak közepes lelkesedéssel fogyasztotta az erre a célra kijelölt, döglött skorpiókat.
Vágólapra másolva!

Miért ölték meg a legtöbb elefántot Afrikában? Melyik állat él legtovább? Ilyen kérdésekre kellett válaszolniuk A sztárok a fejükre estek utazóinak három percben, írásban, végül Kucsera Gábor és Horváth Ágnes adta a legkevesebb helyes választ, közülük utóbbinak kellett mennie párbajra Voksán Virággal, aki múlt héten a második legkevesebb nézői rokonszenv-voksot kapta. A kajakos és a volt egészségügy-miniszter közül a társak választották ki, ki legyen a playmate ellenfele - gondolták, nem az izmos sportembert küldik, mert akkor erőfeladat estén már nem lehet fair playről beszélni.

A feladatot végül Voksán Virág teljesítette meglepően gyorsan: döglött - és nyilván méregtelenített - skorpiókat kellett megenni néhány csinos tálból. A szabályoknak megfelelően a vesztes, a hezitáló, óvatosabban próbálkozó Horváth Ágnes a reality második kiesője, utazhat Magyarországra Lakatos Márk után.