Megvan a Celeb vagyok hármas döntője

Vágólapra másolva!
A nézőktől a legkevesebb voksot az RTL-es műsorban Delhusa Gjon kapta, így a reality vége felé csak kevés választotta el attól, hogy döntős legyen.
Vágólapra másolva!

A megfelelő számú nézői szavazat tényét a Celeb vagyok, ments ki innen-ben Szőke András olyan rezzenéstelen arccal vette tudomásul, mintha rutinos játékosként kártyaversenyen lett volna, ászpókerrel a kezében. Keleti Andrea is begyűjtötte a női rokonszenv-szavazatokat, így az volt a kérdés, hogy Rippel Ferenc artista vagy Delhusa Gjon popénekes botlik el az utolsó előtti küszöbben. A nézők végül a kétségkívül megosztó személyiségre, ám kereskedelmi tévé számára tudatosan megfelelő műsort csináló "Gjon Rambóra" kevesebb sms-t küldtek, mint a többiekre.

"Sokszor konfrontálódott, de sokszor jó fej volt, inspiráló és szórakoztató" - dicsérte őt a műsorvezető-páros, elismervén, hogy alapvető figurája volt a második garnitúrának (amiből például Zimány Linda nyom nélkül tűnt el, mintha ott sem lett volna).

"Kicsit furcsa volt. Idővel én is idomultam. Viharos volt. A szólóénekes nem zenekarban játszik, az alkalmazkodóképessége egyenlő a nullával. Nem vagyok nehéz ember, csak ha élből támadnak, akkor előjön a régi, harcos énem. Pákó fog hiányozni legjobban, nagyon emberi volt, nagyon mély érzésű ember" - magyarázta a kiesett dalnok, a magyar könnyűzene őfőméltósága, ahogy önmagát nevezte korábban, sokak derültségére.