Rajongói roham a Dallas tévésorozat buliján

Vágólapra másolva!
Minden idők egyik legsikeresebb sorozatának szereplői megünnepelték a sorozat indulásának 30. évfordulóját.
Vágólapra másolva!

Összejöttek Larry Hagman, Patrick Duffy és a többiek, hogy megünnepeljék a Dallas-t, mely 1978 és 1991 közt futott, és száznál több országba exportáltak, a legtöbb helyen nézték, szerették.

A stáb most a Southfork Ranchen találkozott, a Ewing-család ősi fészkében, nem messze Dallastól, de nem kozmikus magányban ünnepeltek, mert számos rajongó és tengernyi újságíró, fotós kísérte el őket egy kerti sütögetésre. Linda Gray például, aki Sue Ellen Ewingot alakította, erős döbbenetét fejezte ki, és azon lelkendezett, hogy 17 éve véget ért a sorozat, és mégis mennyien szeretik. "Ez egy jelenség volt, és beleborzongok, ha arra gondolok, hogy része voltam" - nyilatkozta.

Forrás: Getty Images

Mikor az 1995-ban májátültetésen átesett Hagmant kérdezték, hogy érzi magát, hogy visszatérhetett a sikerek helyszínére, csak annyit mondott, hogy "szerencsésnek", miközben a Bobbyt alakító Patrick Duffy arról beszélt, hogy remek dolog, hogy a Dallas a televíziózás történelmének része lett, köszönhetően annak, hogy épp jókor került a képernyőre, és egy olyan ikonnal bírt, mint Jockey. "Nem hiszem, hogy az a karakter az lehetett volna, ami lett, ha nem Larry alakítja" - dicsérgette színésztársát.

Forrás: Getty Images

A bulin ezerötszázan voltak, sokan ezer dollárt is fizettek a jegyért. A sorozat máig tartó népszerűségére jellemző, hogy a színészek érkezésekor kisebb káosz keletkezett, sokan hisztérikusan rohamozták meg régi kedvenceiket, így a biztonsági szolgálatnak kellett beavatkoznia - ennek megfelelően több rajongó panaszkodott utána, hogy csalódott, mert nem tudott közel kerülni bálványához.

Forrás: Getty Images