Fiala fittyet hányt a TV2-reality szabályaira

Vágólapra másolva!
A Sztárok a fejükre estek újabb adásában párbajozott Fiala János és Oláh Ibolya, de a feladat egyiknek sem sikerült: mindketten maradnak a kalahári sivatagban, egyik sem jöhet haza.
Vágólapra másolva!

A TV2 afrikai kalandshow-jában a rendszer szerint minden pénteken kiesik egy játékos, az, aki a legkevesebb szavazatot kapja. Aki a második legnépszerűtlenebb, keddenként párbajozik egy olyan szereplővel, akit a csapat nevez meg, bizonyos feladat elvégzése után, a két legrosszabbul teljesítő közül.

Ezúttal az első napokban kedvetlen, ám azóta egyre lelkesebb Oláh Ibolyának kellett párbajoznia azzal a Fiala Jánossal, akit a társak egyöntetűen, mindenféle vita nélkül jelöltek ellenfélnek. A mogorva, életuntnak tűnő rádiós többször kifejtette, hogy számára tökéletesen értékelhetetlen a társaság, nem kíván többet köztük lenni, így nem volt kérdés, hogy antiszociális viselkedés miatt próbára küldik.

A feladat az lett volna, hogy gyújtsanak tüzet a busmanok által bemutatott módszerrel, gyufa, öngyújtó, háztartási szesz nélkül, mindössze pár fadarabbal, szalmaszállal. A negyedórás limit alatt a szorgosan próbálkozó énekesnőnek nem sikerült lángot előcsalnia, Fiala pedig látványosan semmit tett, húzta az időt, majd porckorongsérve panaszkodott, mondván, nem tud térdelni. Mikor a műsorvezetők indítványozták, hogy próbálkozzon ülve, láda mellett, akkor igen lassan szöszmötölve, tessék-lássék összeillesztett két gallyat, a siker legcsekélyebb esélye nélkül: abból akkor lett volna tűz, ha valami isteni csoda folytán odacsap egy villám, a derült égből. Noha már ment volna haza, Budapestre, maradnia kell neki és a Megasztár-ezüstérmesnek: a feladatot nem teljesítették, így péntekig nincs kieső. Sok kép itt!