Új munkát kapott Vadon János és Sebestyén Balázs

Vágólapra másolva!
A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezető-párosa januártól együtt rádiózik.
Vágólapra másolva!

Sebestyén Balázs, aki mostanság az RTL Klub adujaként bárhol bevethető (A széf, Pókerarc, Kész átverés, korábban A kísértés vagy a Balázs-show) a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality-vel hat héten át volt képernyőn főműsoridőben. A tévézők őt már a VIVA tévén is láthatták, de társa, Vadon János az Argentínában forgatott valóságshow-ig a háttérben tevékenykedett, éveken keresztül dolgozott RTL-es produkcióknál. A páros sokak szerint akkor is fel tudta dobni a műsort, ha épp unalmasabb jelenteket kellett felkonferálni: noha humoruk néha bántónak tűnhetett, a fiatalok szerették a gunyoros beszólásokat.

"Csak abban az esetben vállalnék el egy új műsort, ha ismét az én személyiségemre lenne szükség. Nem tartom magam különösebben jó műsorvezetőnek. Amitől talán más vagyok, mint egy átlagos kollégám, az a szarkasztikus stílusom. Ezért örültem a Celeb vagyok, ments ki innen!-re való felkérésnek is, mert önmagamat adhattam, különösebb kompromisszumok nélkül" - mondta Vadon az rtlbulvar.hu-nak, mikor a tévés folytatásról kérdezték.

Forrás: [origo]

Így reagáltak erre a hírre

Kedvelőik január 5-től naponta hallgathatják Vadon János és Sebestyén Balázs szövegelését, a Danubius rádió igazolta le őket. A reggeli műsorban Rákóczi Ferenc lesz a harmadik, őt többek közt a Krém című MTV-s műsorban láthatta a tévéző.