2008 legjobb meztelen jelenetei a tévében - a Mr. Skin szerint

Vágólapra másolva!
A meztelen hírességekre vadászó MrSkin.com közzétette a 2008-ban látott legszexibb pucérkodások listáját. Íme a tévés szekció.
Vágólapra másolva!

Mr. Skin szerint mind a filmes, mind a tévés színtér jól teljesített 2008-ban, legalábbis ami a meztelen jeleneteket illeti. A filmesek közül a Narancsvidék-ből ismert Mischa Barton került az első helyre (a Closing the Ring-ben nyújtott "alakításáért"), de a listán olyan nevek is szerepelnek, mint Penélope Cruz vagy Angelina Jolie.

A tévés szekcióban elsőként Lizzy Caplan vetkőzését díjazta Mr. Skin, melyet a színésznő a True Blood című vámpíros sorozatban mutatott be. Ugyanebből a szériából került a harmadik helyre Anna Paquin, aki már 12 évesen Oscar-díjat kapott (a Zongoralecké-ért), de valószínű, hogy ezúttal nem a remek színészi teljesítmény döntött a javára.

A két fiatal lány között egy idősebb, ám nem kevésbé vonzó nő, Mary-Louise Parker foglal helyet, aki a Weeds, vagyis Spangli (vagy régebbi címén, Nancy ül a fűben) számos szexis jelenete után megmutatta a melleit is a közönségnek.

A negyedik helyre az Ütközések című film sorozatváltozatának egyik szereplője, Arlene Tur került, őt pedig Jenaveve Jolie követi, akit a Törtetők-ben láthatott vetkőzni a közönség. A listán szerepel még például az L leszbikus kettőse és a Kaliforgia Carla Gallója is. A teljes névsor itt olvasható, videók pedig 18-as korhatárral a YouTube-on, kiskorú olvasóink miatt nem tennénk fel ezeket a cikkbe.