A Hősöket is meg kell menteni

Vágólapra másolva!
A Halottnak a csók ötletgazdája, Bryan Fuller először is visszatér a Hősök stábjába, hátha sikerül új életet lehelnie a sorozatba.
Vágólapra másolva!

A nálunk Halottnak a csók címen futó Pushing Daisies alkotója korábban azzal nyugtatta meg a sorozat híveit, hogy képregényben folytatja az idő előtt elkaszált történetet.

Addig is azonban új munka után kellett néznie, amire az NBC-nél talált rá. A munka tulajdonképpen nem is annyira új, hisz Fuller a Hősök-nek fog írni, amit korábban már gyakorolt: jelen volt a szuperhős-széria születésénél, az első évadban két epizódot jegyzett íróként, és produceri szerepben is támogatta a sorozatot.

Fuller a Hősök-et annak idején éppen a Halottnak a csók miatt hagyta ott, de a stáb most örömmel fogadja a visszatérését - annál is inkább, mert mindig jól jön a friss látásmód, ha rohamosan csökken a nézettség. A Hősök ugyanis az NBC nagy dobása volt, de a rajongók egy idő után elpártoltak tőle.

A sorozat alkotói azonban olyannyira előredolgoztak, hogy Fuller csak később tud bekapcsolódni a munkába. A szezon vége után pedig dönthet: marad a Hősök-nél, a Universal egy másik produkciójához csatlakozik vagy saját projektbe kezd - a Universal Media Studióval kötött kétéves szerződése ugyanis mindegyiket megengedi.

Fuller a Halottnak a csók előtt a szintén rövid életű Haláli hullák-on (Dead Like Me) dolgozott, korábban pedig a Star Trek két sorozatához, a Deep Space Nine-hoz és a Voyager-hez is írt epizódokat.