Szombat esti láz: megvan a győztes

Vágólapra másolva!
A Szombat esti láz harmadik szériáját Katus Attila és Molnár Andrea nyerték, jövő héten a korábbi győztesekkel táncolhatnak.
Vágólapra másolva!

A két versenyben maradt pár táncával, Stohlék tangójával és Katusék quick stepjével kezdődött valójában az élő adás (több előadást a műsor előtt rögzítettek, ezek felvételről mentek később). Tánctudásukban már csak a zsűri találhatott kivetnivalót, az adott stílushoz semmit nem értő tévéző nem, így ez igazából már szimpátiaverseny volt. Hűvösvölgyi Ildikót, Bence Ilonát, Piros Ildikót talán a szilveszteri kabaréműsorban is látni fogjuk, Malek Andrea viszont igen profi volt, pozitív kisugárzását a helyszínen lévők is érezhették.

Jöttek a kiesettek, Rózsáék, a tütükés angolkeringőjükkel, Gáspár Bea, akinek a fejében biztos jobban összeálltak a lépések, mint a parketten, Dammak Jázmin, akinek szépségével, fiatalos bájával sikerült elvonnia a figyelmet a táncról. A sort megszakítva ismét a két főszereplő lejtett egyet-egyet, aztán folytatódott a show a többi kiesettel, a matadort játszó Csányival, a parókával 16 éves kori önmagára hajazó Udvaros Dorottyával, a Barátok közt miatt jelentős népszerűségnek örvendő Kiss Ramónával.

Pálinkó Lujza nagyon szép előadásokat látott ("mindenkinek kiosztanék egy tízest"), Zsámboki Marcell csodálatos estét emlegetett, s csúcsra jutott versenyzőket, akik hatalmas átalakuláson mentek keresztül. Medveczky Ilona hihetetlen szorgalomról és az élettől kapott jutalomról (nem meglepő módon: a táncról) papolt, a szintén elégedett Böhm György pedig 51-et mutatott fel, amit a zsűrinek szánt, mondván övé 21, a többi pedig a társaké.

Forrás: [origo]

A döntőbe jutott párosok közül a kilenceseket és tízeseket vígan szóró zsűri Katus Attiláéknak adott összesítve több pontot, de a végeredmény szempontjából ennek nem volt különösebb jelentősége, mivel ezen az estén csak a nézői voksok számítottak. A vége felé hol 52, hol 51 százalékon állt Molnár Andrea s párja, ennek megfelelően a korábban favoritnak hitt Stohl és Südi második helyre csúszott.

Forrás: [origo]

Záróaktusként egy parketten, a korábban beharangozott riszaviadalon próbálta egymást letáncolni a két versenyben maradt pár. Valószínűleg itt dőlt el végérvényesen, hogy Katus Attila és partnere nyeri a maratoni táncversenyt, felborítva ezzel a papírformát, második helyre szorítva az RTL Jolly Jokerét. A semmitmondó kortesbeszédükért már egyikük sem zsebelhetett be sok szavazatot, igaz, többhetes show végén felesleges a szó, mikor mozgásról és rokonszenvről szólt minden.

Forrás: [origo]

Stohl rezignáltan vette tudomásul a második helyet, ellenben táncpartnere, Südi Iringó összeomlott, senki sem tudta megvigasztalni, a finálé örömünnepétől távol, a kulisszák mögött siratta elmaradt dicsőségét. Érdekesnek ígérkezik a jövő heti "nyertesek csatája", a közönségkedvenc Keleti-Csonka páros, Czenéék és a mai nyertes Katus Attiláék táncával - és azzal, hogy nem az RTL-es Stohl nyert, a csatorna legalább a bunda vádját könnyen ledobta magáról.

Vörös Szilvia

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence