Készül az NCIS folytatása

Vágólapra másolva!
Spin-off készül az NCIS-ből: az alapkarakterek már megvannak, a tervek szerint februárban kezdik a forgatást.
Vágólapra másolva!

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az alkotók egy testvérsorozatot készítenének az NCIS mellé: az új szereplők a jelenleg futó hatodik évadban jelennének meg, hogy aztán saját széria induljon velük.

Az Entertainment Weekly a napokban bemutatta a főbb karaktereket is, megtudhatjuk tehát, hogy kik lesznek Amerika új kedvencei - az NCIS ugyanis, ahelyett, hogy kifulladna, egyre népszerűbb az Egyesült Államokban, a mostani szezonban érte el az eddigi legmagasabb nézettségét.

Az egyelőre még cím nélküli spin-off főszereplője egy Callen nevű ügynök lesz, aki egy igazi átváltozóművész, úgy cserélgeti a személyiségeit, mint más az alsógatyáit. Az ő munkáját segíti Clara Macy, egy kemény nő, aki korábban a katonai rendőrségnél dolgozott - gyengéd oldalát úgy mutatja meg, hogy tyúkanyóként terelgeti kollégáit.

Az új nyomozócsoport tagja lesz még a Docnak becézett Nate Getz, az éles eszű és melegszívű pszichológus; az ázsiai származású Kensi Lo, aki kiváló egyetemi eredményeivel már igen fiatalon felkeltette a szövetségiek figyelmét; az Irakot és Afganisztánt is megjárt Sam Hanna, az egyetlen házas ember a csapatból; és Dominic Vaile, aki mindent tud a megfigyelésről, lehallgatásról.

A karaktereket játszó színészek még nincsenek meg, az Entertainment Weekly újságírója mindenesetre a Pushing Daisies (Halottnak a csók) munka nélkül maradt főszereplőjét, Lee Pace-t javasolta Callen szerepére. Hátha hallgatnak rá a producerek, ez esetben a nézők sem járnának rosszul.