2008: nézőriasztó tévéműsorok az USA-ban

Vágólapra másolva!
A Zap2It tévés és filmes magazin összeállította a 2008/2009-es szezon legnépszerűtlenebb tévéműsorait - béna sztorik, siralmas nézettségek. 
Vágólapra másolva!

A Zap2It azokat a show-kat vette bele a szórásba, amelyek 2008 szeptemberében vagy azután, tehát a jelenlegi tévés szezonban kezdődtek. A népszerűtlenségi lista teljesen objektív, tekintve, hogy a Nielsen nézettségi adatain alapul, az egyes műsoroknál az eredeti adások átlagos nézőszámát adja meg - nem számol tehát az ismétlésekkel.

Az évad nagy vesztese kétségkívül a CW Network volt, hisz a lista első három helyét a csatorna show-i foglalják el. Az adó számára az MRC készített egy vasárnapi blokkot, aminek szinte mindegyik eleme siralmas nézettséget hozott, így a CW, úgy, ahogy volt, törölte a műsorkínálatból a programcsomagot.

Ennek része volt a népszerűtlenségi lista "nyertese", az Easy Money: a hitelügyletekkel igen jól kereső család története mindössze 660 ezer embert érdekelt az egész Egyesült Államokból. A másik két, szintén hamar elkaszált program a veszélyes munkákat felsorakoztató In Harm's Way (700 ezer néző) és a Valentine (810 ezer), amely emberek között éldegélő isteneket mutatott volna be.

A negyedik helyen már a Fox egyik show-ja áll, a Hole In The Wall címet kapott emberi tetris, amely egy Japánban igen népszerű vetélkedőn alapul - az amerikaiak azonban, úgy látszik, cseppet sem vevők erre a világra. Mint ahogy nem érdekli őket a kemény munka sem, hisz az In Harm's Way mellett ebből a témakörből került ki az America's Toughest Jobs című reality is, ami hatodik a névsorban.

A listán többek között megtalálható a Wife Swap (vagyis Feleségcsere, nálunk Anyacsavar) új évadja, valamint a Robinson Crusoe új és piszok drága feldolgozása is. A legnépszerűtlenebb műsorok teljes névsora itt olvasható.