Indul a nagyüzem a tévéknél

Vágólapra másolva!
A magyar tévék az év első teljes hetében nem kényeztetik sok premierrel a nézőket. Így elsőként az USA-ra pillantunk, hiszen itthon is sokan töltenek le sorozatokat, epizódokat eredetiben.
Vágólapra másolva!

Január 5-én új résszel jön a Gossip Girl, mely egy hete itthon is látható. Egy napra rá visszatér a 90210, majd közel 11 hónapos kihagyás után újra sebészkést fog kezébe McNamara és Troy, eltűnnek a zsírpárnák, duplájára nő a mell, azaz startol a Kés/Alatt. 6-án még a Scrubs hívei is kapnak folytatást.

Január 7-én 13: Fear is real címmel horror reality-t láthat a CW nézőserege (majd a letöltők), ebben 13 szereplő küzd egymás ellen, hogy elnyerje a 66 ezer 666 dollárt. Ugyanezen az estén visszatér Glenn Close és a Damages, egy napra rá pedig folytatódik a Doktor Addison, mely a Grace klinika spinoffja, Kate Walsh főszereplésével. Megy tovább, új részekkel a Monk, a Psych, 11-én pedig végre új évaddal rajtol a 24. Kiefer Sutherland egy kétórás filmmel bukkant fel ősszel, de a hosszabb akcióhoz szokott rajongókat ez csak részben elégítette ki. Jack most újra megmentheti a világot, miközben felbukkan egy régi barát, de igen rossz szándékkal.