Csinos az új Ally McBeal

Vágólapra másolva!
Az Ally McBeal és a Boston Legal alkotója újabb ügyvédes sorozaton dolgozik, a főszereplő már megvan.
Vágólapra másolva!

David E. Kelley-nek volt már egy nagy felfedezettje, Calista Flockhart személyében: a színésznő több kisebb szerep után az Ally McBeal címszereplőjeként vált ismertté.

A producer most újra jogi témájú sorozatot forgat (az Ally McBeal-en kívül neki köszönhetjük a Boston Legal-t és az Ügyvédek-et is), melynek főszereplője egy friss diplomás ügyvédnő. Kelley ráadásul ismét egy kevéssé ismert színésznőt választott, akiben így talán egy újabb Flockhartot köszönthetünk.

A Legally Mad ügyvédnőjét Charity Wakefield fogja játszani, akit korábban a Boszorkák (Hex) egyik epizódjában, illetve a Jane Eyre és az Értelem és érzelem újabb tévés adaptációiban láthatott a közönség.

Az új sorozatban Wakefield egy olyan ügyvédnőt alakít, aki a jogi egyetem elvégzése után apja cégénél vállal állást - annak ellenére, hogy jobbnál jobb ügyvédi irodákhoz hívják dolgozni. A laza és vicces lány hamar felkelti a kollégák érdeklődését is.

A Legally Mad szereplőgárdájába már korábban bekerült a Gyilkos utcák rendőreként ismert Jon Seda, illetve Olive a Halottnak a csók-ból, vagyis Kristin Chenoweth..