Elhagyta a VIVA tévét egy régi arca

Vágólapra másolva!
Öt év után távozott a VIVA-tól egyik műsorvezetője, Kisó, aki 28 évesen amúgy is túlkoros volt már a tinik zenetévéjéhez.
Vágólapra másolva!

Öt év után távozott a VIVA-tól Kisó, aki öt évet dolgozott a zenetévénél, műsorvezetőként és szerkesztőként. 2008 végén lejárt a szerződése, amelyet közös megegyezéssel nem hosszabbítottak meg. A Blikk információi szerint havonta egyszer búvárműsort vezet eztán a Sport TV-n.

"2003-ban kerültem a VIVA-hoz, ezer emberből négy műsorvezetőt választottak ki, hatalmas megtiszteltetés volt itt dolgozni. Nagyon sokat tanultam. De 28 éves vagyok, lezárult egy korszak, és ideje tovább lépni" - mondta Kiss Orsi, akit az Interaktív-ban Ben váltja. Ő pénteken lesz élő adásban a VIVA képernyőjén.

"Ameddig lehet, szeretnék képernyőn, illetve a színfalak mögött is dolgozni, de azért pontosan tudjuk, hogy a médiában nehéz hosszú távú karriert befutni. Vannak, akiket felkapnak és ugyanolyan gyorsan le is ejtenek. Nem fogok kétségbeesni, ha egyszer befejeződik a tévés pályafutásom. A szüleim mindig úgy neveltek, hogy több lábon álljak. Meg fogom találni a helyem az életben" - mesélte tavaly, mikor olvasóink chaten faggatták.

A VIVA, vagy korábban a Z+ jó ugródeszka volt sok tévésnek, így zenetévénél, klipekkel és tinitémákkal kezdte Sebestyén Balázs, Lilu és Rákay Philip: előbbiek időközben az RTL Klub legismertebb arcai lettek, utóbbi több éve a Hír TV-n vezet műsort.