Újraindul A médium

Vágólapra másolva!
A Hallmark keddtől újra leadja A médium-ot, a legelső epizódtól kezdve - aki annak idején lemaradt a sorozatról, az most pótolhat.
Vágólapra másolva!

Január 20-án 20.00-tól láthatják a nézők A médium bevezető részét a Hallmarkon: ezután szerdán és csütörtökön, majd a következő héttől, hétfőtől csütörtökig ugyanebben az időpontban jelentkezik a sorozat. A médium ment már a csatornán, a TV2 pedig most is adja.

Akik viszont lemaradtak a sorozat elejéről, vagy szimplán újra szeretnék élni a látottakat, azoknak itt az alkalom a pótlásra. A széria középpontjában egy valóságban is létező médium, Allison Dubois áll, akit Patricia Arquette személyesít meg: Allisont gyerekkora óta rémálmok gyötrik, később azonban kiderül, hogy így kommunikál a halottakkal.

Felnőttként a rendőrség munkáját segíti különleges képességével, közben pedig azon ügyködik, hogy családja is jól működjön. A filmen mindenesetre működik a két ellentétes szál, a borzalmas bűntények és az otthoni idill bemutatása. (Egyébként Patricia Arquette családja is bekerült a sorozatba, testvérei, Rosanna és David is közreműködtek pár részben.)

Az [origo] még tavaly áprilisban készített egy interjút Patricia Arquette-tel, melynek során a színésznő a paranormális jelenségekhez való viszonyáról és a forgatás lelki nehézségeiről is beszélt.