Valóságshow-t kap Michelle Obama fodrásza

Vágólapra másolva!
Alig iktatták be Barack Obamát, a ceremónia bakijait máris kiadták DVD-n, feleségének fodrásza pedig saját valóságshow-t kap.
Vágólapra másolva!

Nem mondhatni, hogy az amerikai showbiznisz malmai lassan őrölnek: a 44 Blue nevű produkciós cég máris lecsapott az új first lady fodrászára, Johnny Wrightra, hogy realityműsort készítsen vele.

A vállalat vezetője, Stephanie Drachkovitch ugyan állítja, hogy már korábban szemet vetett rá, a műsornak azért biztosan jót fog tenni, hogy Michelle Obama is Wright kuncsaftjai közé tartozik.

A fodrász készíti többek között Vivica A. Fox (Kill Bill; Pasit fogtam, nem ereszt) és Candace Bushnell (a Szex és New York Carrie Bradshaw-jának ihletője) frizuráját is, a 44 Blue pedig ezen munkái kapcsán figyelt fel rá. Drachkovitchnak megtetszett Wright személyisége, és állítólag már akkor valósághow-t akart vele csinálni, mielőtt megtudta, hogy Michelle Obamának is dolgozik.

Persze azt ő is elismeri, hogy ez a tény minimum emeli Wright preszítzsét, mert - mint a Hollywood Reporternek nyilatkozta - a first lady mindig nagyon stílusos, "a hétköznapi szépséget keveri az eleganciával".

Azt még nem lehet tudni, hogy Wright kamera előtt élt mindennapjai mikor és hol kerülnének adásba, mindenesetre a 44 Blue jelenleg a Style Networkön és a valamivel ismertebb A&E adón futtat valóságshow-t.