Csoportos leépítés az Interaktívnál

Vágólapra másolva!
Megválik több munkatársától a tévés gyártócég. Pontos számot nem kommunikált az Interaktív.
Vágólapra másolva!

Egy ütemben megvalósuló csoportos létszámleépítést tervez működési költségeinek csökkentése céljából a ProSiebenSat.1 cégcsoport tulajdonában álló Interaktív Kft. Ebben a körben a társaság ügyvezetése a vonatkozó munkaügyi jogszabályok maximális betartásával jár el, tudatta közleményben a vállalat. A pontos számot tudakoló kérdésére választ az [origo] még nem kapott.

"A racionalizálással célunk egy átláthatóbb, jobb és költséghatékonyabb működési szint hosszútávú biztosítása" - nyilatkozta a leépítésről Kiss Péter, az Interaktív Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Interaktív Kft. televíziós műsorok gyártása és új formátumok fejlesztése céljából alakult, 2000-ben alapította Kereszty Gábor és Sváby András az MTM-SBS Televízió Rt. részvételével. A ProSieben-Sat1 Media AG tagjaként ma az ország egyik legjelentősebb televíziós gyártó cége. A TV2 kereskedelmi csatorna fő- és legnagyobb beszállítója, de ügyfelei között van a Viasat3, MTV, PrimaTv, VeronicaTv és az AXN is. A céghez olyan műsorok köthetőek, mint a Bázis, a Big Brother, a Jóban Rosszban, a Mokka, a Napló, az Aktív, vagy a Viasat3-on látott Kölykök, a Lúzer FC, a Topmodell.