Vágólapra másolva!
Nem a legbénábbak, de azért amatőrök versengenek egy helyért a neves amerikaifoci-csapatban, a Dallas Cowboysban - mindezt egy tévéműsor keretében. 
Vágólapra másolva!

Olyanról már hallottunk, hogy egy rockzenekar tévés tehetségkutató műsorban keresett énekest, de hogy egy futballcsapat ily módon bővítse állományát, arra még nemigen volt példa.

Pedig közvetve ezt találta ki a Dallas Cowboys egykori sztárja, Michael Irvin, aki tizenkét lelkes amatőrt eresztene össze a Spike TV egyelőre cím nélküli műsorában. A jelentkezők két csapatban versenyeznek egymással, a legjobbnak bizonyult játékos pedig helyet kap a Cowboys nyári edzőtáborában.

Az igazi megmérettetés azonban ezután vár a nyertesre, hiszen ha itt is jól teljesít, akkor le is igazolhatja a Cowboys - ami pedig nem akármi, tekintve, hogy egy ötszörös Super Bowl-győztes csapatról van szó.

A produkciónak nemcsak ötletgazdája, de műsorvezetője is Irvin lesz, a zsűri feladatát pedig minden adásban más vendégek, játékosok és edzők, valamint sportrajongó médiaszemélyiségek látják el.

"Ez egy fantasztikus lehetőség a játékosoknak és a focirajongóknak" - nyilatkozta Irvin az NBC-nek, majd hozzátette, szerinte rengeteg olyan tehetség van, aki egyetlen hiba vagy rajta kívülálló ok miatt nem tudott bekerülni egy profi csapatba. "Ez az egész a reményről szól" - mondta.