Rendhagyó társkereső indul

Vágólapra másolva!
A CBS olyan társkereső műsort indítana, amiben a család mondja meg, hogy kit vegyen el a "gyerek".
Vágólapra másolva!

A CBS most egy újabb valóságshow-t indít, aminek értékéről, etikusságáról lehet vitatkozni. Az egyelőre Arranged Marriage munkacímet kapott reality főszereplői 24 és 45 év közötti emberek, akik szeretnének már megállapodni, családot alapítani, az igazit azonban nem sodorta eddig eléjük a sors. Sebaj, hisz itt van a család és a barátok hada, akik mind jobban tudják, mi (pontosabban ki) kell az illetőnek.

Önjelölt kerítők jelölnek tehát párt a magányos főhősnek, akinek nem sok választása van, össze kell házasodnia az idegennel - hisz a műsor célja inkább az, ami ezután jön: bemutatni, miként jönnek ki egymással, hogyan élnek a család által összeboronált párok.

A show-t amúgy Jane Lipsitz és Dan Cutforth készíti, akik a Top Chef című főzős műsorért és a Heidi Klum vezette Project Runway-ért is felelősek. Utóbbinál plágiummal vádolták őket, ami most is megismétlődhet, tekintve, hogy a Fox már 2003-ban elindított egy hasonló műsort (Married by America), csak ott a nézőknek kellett összeszavazni a házaspár két tagját.