Vágólapra másolva!
Pálffy István bíróság elé viszi ügyét, mivel úgy érzi, Friderikusz a becsületébe gázolt azzal, hogy azt állította róla, többször ittasan vezette a Jó estét, Magyaroszág-ot.
Vágólapra másolva!

Pálffy István nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt büntetőjogi feljelentést tett, értesült a Blikk. A híradós ügyvédje, dr. Futó Barnabás szerint egy-két hónap múlva már meg is lehet az első tárgyalás. "Ezenfelül a jó hírnév megsértése miatt a polgári peres eljárást megelőzően, egy ügyvédi felszólítást küldtünk Friderikusz Sándornak, amelyben azt követeljük, kérjen bocsánatot a könyvében leírtak miatt, valamint fizessen meg négymillió forint nem vagyoni kártérítést. Amennyiben nyolc napon belül nincs válasz, vagy az nemleges, akkor ezt is perre visszük" - nyilatkozta ki az ügyvéd.

Mikor az [origo] Friderikusz Sándort kérdezte arról, nem tart-e a pertől, a tévés a következőket válaszolta: "Pálffy esetében egy lehetetlen dolgot kellett rendbe tennem. Egy ember, aki tizedannyit dolgozott mint én, csak délután járt be, és nem átallott időnként illuminált állapotban műsort vezetni, azt állította, és szeptemberben is ott volt ez a blogján, hogy én kitalicskáztam a pénzt a TV2-ből, miközben nem volt mögöttem teljesítmény. Ezért a mondatért is gondolom, hogy illuminált állapotban töltötte azt a pár évet, meg láthatta ezt sok-sok néző is." Bővebben itt.