Új szerelem a Született feleségeknél

Vágólapra másolva!
Új asszony jelenik meg a Született feleségek csapatában, aki a Lila Akác köz lakói közül legalább egyet biztosan lázba hoz.
Vágólapra másolva!

A Halottnak a csók-ból ismert Swoosie Kurtz vendégszerepet kapott a Született feleségek-ben, ahol a TV Guide szerint valamelyik szereplő szerelembe esik vele. Az, hogy az asszony kinek kelti fel az érdeklődését, egyelőre titok: az amerikai nézők márciusban tudhatják meg, Kurtz karaktere ugyanis a jelenleg futó, ötödik évad végén kapcsolódik be a történetbe.

A színésznő szóvivője elmondta, Kurtz évek óta nagy rajongója a Született feleségek-nek, így külön öröm számára, hogy megkapta a szerepet. Ráadásul a sorozat atyja, Marc Cherry "valami igazán különlegeset írt a számára".

Kurtzt a magyarul Halottnak a csók címet kapott Pushing Daisies-ből ismerheti leginkább a közönség, ebben Chuck egyik nagynénjét, a félszemű Lilyt játszotta. Emellett olyan sorozatok egy-egy epizódjában láthattuk, mint a Lost, a Vészhelyzet vagy az Angyali érintés.

Most, hogy a Halottnak a csók-ot elkaszálták, a színésznőnek több ideje jut a vendégszereplésekre: a Született feleségek mellett a közeljövőben (az Egyesült Államokban áprilisban) feltűnik a Hősök-ben is, ebben Petrelli mama régi barátnőjét fogja játszani.