Vágólapra másolva!
Az Egy rém rendes család Al Bundyja, Ed O'Neill lesz egy készülő pilot húzóneve - ismét családi problémákat mutat be, de ezúttal másként.
Vágólapra másolva!

Mint azt már említettük röviden, az ABC megrendelt egy pilotot An American Family címmel, amely azonban nem egy, hanem három amerikai család mindennapjait mutatja be. Arról, hogy az esetleges sorozatban Ed O'Neill is játszik, hétfőn tudósított a Reuters.

O'Neill leghíresebb szerepében az Egy rém rendes család fejét, Al Bundyt játszotta, de az utóbbi pár évben láthattuk például Az elnök emberei néhány epizódjában, valamint az idejekorán elkaszált John from Cincinnati-ben.

Az An American Family-ben egy hatvanas éveiben járó férfit fog alakítani (bizony, O'Neill már a hatvankettediket tapossa), aki elvesz egy feleannyi idős latin-amerikai nőt, és ezzel egy gyerek is a nyakába szakad. Az alkotók ezzel a felállással egy lehetséges családmodellt mutatnak be, amit két másikkal ellenpontoznak.

A pilot megvizsgál egy minden tekintetben átlagos családot, valamint foglalkozik egy meleg párral is, amely örökbe fogad egy vietnámi gyereket.

A két homoszexuális férfit Jesse Tyler Ferguson és Eric Stonestreet jeleníti meg - utóbbi a Helyszínelők-ből lehet ismerős (tizenhárom részben játszotta Ronnie Litre-t), de egy-egy epizód erejéig megjelent például a Halottnak a csók-ban vagy az itthon frissen indult A Mentalistá-ban.