Vágólapra másolva!
Krizsó Szilvia veszi át a műsorvezetői feladatokat Baló Györgytől A szólás szabadsága című vasárnap esti műsorban. Pálffy István szintén vasárnap, a Panoráma című magazinnal jelentkezik újra.
Vágólapra másolva!

Vasárnaptól, február 15-étől Krizsó Szilvia vezeti az MTV heti hírháttér műsorát, A szólás szabadságá-t. Heti egy alkalommal továbbra is láthatják a nézők az Esté-ben, amelynek készítésében az indulástól, vagyis 2002 novemberétől szerkesztő-műsorvezetőként vesz részt. A hét többi munkanapján Mészáros Antónia várja az m1 nézőit.

Baló György, aki közel két évig volt házigazdája A szólás szabadságá-nak, saját kezdeményezésére más műsorkészítői kihívásokat keres és olyan nemzetközi projektekkel fog foglalkozni, mint például az Input címmel megrendezett köztelevíziós világmustra. "Sokféle tervem van új és más műsorokra. A nemzetközi munka fontos, de ugyanilyen fontos az MTV saját televíziós-képzésének megújítása, korszerűsítése" - mondta Baló György.

Pálffy István a Panoráma műsorvezetőjeként tér vissza képernyőre jövő vasárnaptól. Az elmúlt hónapokban látható volt az MTV jótékonysági műsorában, az Aranyág-ban, és szintén ő vezette december elején a Prima Primissima díjátadó gáláját, amit az MTV közvetített. Tévés munkája mellett egyébként továbbra is ír könyveket.

A Panoráma eddigi műsorvezetője, az év médiaszemélyiségének választott D. Tóth Kriszta, aki ma vezeti utoljára a külpolitikai hírháttér magazint, folytatja híradós szerkesztő-műsorvezetői és újságírói munkáját. Nem köszön el azonban a műsortól, mert újra riportokat fog készíteni a Panorámá-nak, valamint a Szempont-nak is.