Újabb testvér lehet Odaát

Vágólapra másolva!
A közeljövőben kiderülhet, hogy az Odaát főhőseinek, Sam és Dean Winchesternek van még egy testvérük.
Vágólapra másolva!

A TV Guide értesülése szerint az Odaát egyik áprilisi epizódjában a két Winchester fiú, Sam és Dean találkozik egy tizennyolc éves sráccal, Adam Milligannel, aki azt állítja magáról, hogy kettejük féltestvére, az öreg John egyik kalandjából származik.

Az csak később fog kiderülni, hogy az összetartó testvérpár (és a közönség) mennyire fogadja be a legifjabb Winchestert, de miután a fiú elég furán viselkedik, még az is elképzelhető, hogy egy csaló, vagy ami még rosszabb, a démonok agyszüleménye, amivel/akivel Samet és Deant akarják összezavarni.

A jövevényt a valóságban kicsit idősebb (1987-es születésű) Jake Abel játssza, akit leginkább a Threshold - A küszöb három epizódjából ismerhet a magyar közönség. A színész a The Suite Life of Zack and Cody című tinisorozat mellett pár krimiben (Döglött akták, Miami helyszínelők, New York-i helyszínelők) is feltűnt egy-egy rész erejéig.

Az Odaát eredetileg Supernatural címen fut 2005-től, az Egyesült Államokban jelenleg a negyedik évadja megy. Magyarországon az RTL Klub után a Viasat3 adja a sorozatot, melyet közel hetven országban vásároltak meg.