Vágólapra másolva!
A US Weekly szerint két színész távozik a Grace klinika stábjából, a producerek szerint nem biztos.
Vágólapra másolva!

Kedden a US Weekly tett közzé egy cikket, amely a Grace klinika egyik színészének, a Richard Webbert játszó James Pickens Jr.-nak a nyilatkozatán alapult: eszerint a közeljövőben ketten is távoznak a kórházi sorozat stábjából.

Katherine Heigl (a sorozatban Izzie Stevens) és T. R. Knight (George O'Malley) a széria indulása, vagyis 2005 óta játszik a Grace kliniká-ban, és a hírek szerint most mind a ketten más színészi kihívás után néznének.

Heigl már korábban beindította filmes karrierjét, 2007-2008-ban olyan vígjátékokban láthattuk, mint a Felkoppintva vagy a 27 idegen igen. Hozzá képest T. R. Knight jó nagy hátránnyal indul, tekintve, hogy a Grace klinika indulása óta csak két, kevéssé ismert filmben szerepelt, ráadásul az egyikben csak narrátor volt.

A két színésznek az a döntése, hogy otthagyja a Grace kliniká-t, nem teljesen újkeletű, kiszállásukról már korábban is keringtek pletykák: Heigl dobbantási szándékáról itt cikkeztünk, míg Knight egy melegbotrány miatt fontolgatta távozását.

A Grace kliniká-t adó ABC egyelőre nem kívánta kommentálni a színészek kilépését, így az információ még most sem hivatalos.